Cégünkről

Cégünkről

Tisztelt Látogató!


A 2010-ben alapított, dinamikusan fejlődő Special Construct Építőipari Kft. a magyar, német és román építőipari piacok aktív szereplője.Vállalatunk minőséget, hozzáértést és kiszámíthatóságot biztosít megrendelői számára.

Fő profilunk a lőtt betonnal való szerkezet-megerősítés. Módszerünk lényege, hogy a betonozást egy tömlőn át sűrített levegő segtségével végezzük nedves vagy száraz anyagkeverék szórásával. Ezzel gyorsaságot, tökéletes tapadást és tartósságot biztosítunk.

Lőtt beton fal

 


Szolgáltatásaink köre igen széles: bevásárlóközpontok, társasházak, stadionok létesítése, gabonasilók megerősítése, zsilipek rekonstrukciója, hidak és felüljárók korrózióvédelme, támfalak megerősítése, talajszögezés, acélszerkezetek korrózióvédelme, telefon- és elektromos kábelhálózatok építése, munkagödrök vert talajszegezéssel, lövellt betonnal történő megtámasztása.

Referenciáink az ország egész területén és határainkon túl is megtalálhatók.

Büszkék vagyunk rá, hogy 2016-ban elnyertük a Megbízható Cég Tanúsítványt, mely bizonyítja mind az ügyfeleinkhez való becsületes hozzáállást, mind vállalatunk etikus és tisztességes működését. 

 

 2111 Szada, Kisfaludy utca 17. A. ép. Telefon: 36309776267 E-mail küldése
SPECIAL CONSTRUCT KFT. - Magyar